Beltéri ajtó méretek

Beltéri ajtó méretek

 
Összefoglalva láthatja ezen az oldalon, hogy a hazai piacon milyen méretű beltéri ajtót tud megvásárolni. Mindez azért lehet fontos önnek, hogy a jelenlegi falnyílásait kell-e alakítani vagy a meglévő nyílásba tud esetleg ajtót vásárolni, mindenféle pepecselős munka nélkül. Mutatom a várva várt számokat önnek.
 
Beltéri ajtó ajánlatkérés
 

Egyedi méretű a beltéri ajtónak a jelenlegi falnyílása? 

 
Rögtön az elején kezdem, hogy a jókedv megmaradjon. Miszerint nagyon sok beltéri ajtónkat egyedi méretben tudjuk önnek átadni. Ez biztosan fontos szempont, sőt talán a legfontosabb az ár mellet. Ez azért jó, mert a meglévő falnyílás méreteit nem kell alakítani. Nem kell felfalazni, áthidalózni, vésni. Még jobb hír, nagyon sok egyedi ajtónak nincs felára, mert a piacon számtalan egyedi falnyílás található és az árazási trendek megfordultak, ami igencsak jó hír.
Beltéri ajtóink
Nincs más dolga, mint megadni a rendelkezésre álló falnyílás méreteket (ha beépítést kér ezzel nem kell foglalkoznia, csupán tájékoztató ajánlatunk erejéig, mert rendelés előtt kimegyünk önhöz a felmérést elvégezni) és kollégáink kiszámolják önnek a belső ajtó árakat. Látni fogja, hogy egyedi méretben milyen árban van az ön ajtója, kérés esetén beszereléssel együtt.
 

Egyedi méretű beltéri ajtó felár nélkül?

Nagyon sok laminált felületű CPL belső ajtó egyedi méretben érhető el, felár megfizetése nélkül. Amennyiben 100*220 cm-nél kisebb vagy pont ennyi a falnyílása (mindegy, milyen méret ettől a pillanattól), az ajtók egy árban vásárolhatók meg. Tehát a 100*220 cm nyílásba is annyi lesz az ajtó ára, mint a 50*50 cm nyílásba.

A falvastagság esetében pedig a 6cm és a 15 cm közé eső vastagságoknak nincs felára. 15 cm falvastagság felett kell csak plusz költséggel számolnia, de ez is elkerülhető, ha nem a teljes falazatot fogja át a tok. Mindemellett számtalan tokalakítási lehetőség van, az egyedi helyszínek függvényében.

Egyedi méretben gyártott beltéri ajtóink

 
Kérem nézzék meg az egyedi méretben gyártott belső ajtóinkat. Amennyiben van önnek tetsző modell, kérem küldjön mailben ajánlatot vagy keressék fel szaküzleteinket.
 
Egyedi méretben gyártott belső ajtóink:
 
MSZ szabvány méretű ajtók
 
Sokat ettől a pillanattól kezdve nem szeretnék ezzel a méretrenddel foglalkozni, mert két termékcsoport kapható szabvány méretben. Egyik a lucfenyő belső ajtó, másik pedig a dekorfóliás belső ajtó. Mind a két termék felette eljárt az idő, ezért nem mutatom be részletesen ezeket az ajtókat.
 
Viszont, ha szabvány a méretű a falnyílása, nem kell szabvány ajtóban gondolkodnia. Az egyedi méretű ajtók is megoldást jelentenek önnek, mert az ön szabvány mérete, az egyedi gyárthatóságban benne van. Az is csak egy méret a megadott egyedi mérethatáron belül. Ma már az egyedileg gyártott ajtók sokkal nagyobb és bőségesebb modell és színválasztékot biztosítanak önnek, mint a régi, csak szabványban gyártott beltéri ajtók.

Cseke Zsolt
Pallasz Enteriőr