Egyedi méretű beltéri ajtó

Jó hírünk van, miszerint csak egyedi méretezésű beltéri ajtót adunk át önnek. Természetesen van szabvány méretben is beltéri ajtónk, de specialitásunk az egyedi méretben gyártott ajtó, felár nélkül.
 
Beltéri ajtó ajánlatkérés
 

Egyedi méretű beltéri ajtó – felár nélkül!

 
Nagyon sok háznál, lakásnál, irodánál tapasztalható az, hogy a belső ajtók mérete eltér a szabványosított mérettől. Nincs baj, mert ajtóinkat egyedi falnyílásokra tervezzük. Mindezért, a gyárthatósági mérethatárokon belül nem kell felárat fizetnie.
Beltéri ajtóink
Legkedveltebb beltéri ajtó, amit egyedi méretben lehet gyártani az a CPL felületű belső ajtó. Mit is jelent az egyedi méret? Nagyon egyszerű, ami nem 75*210 cm, 90*210 cm vagy 100*210 cm nyílást jelent.
 
Amennyiben szeretne beltéri ajtót cserélni és nagyságrendileg meg tudja mérni vagy tippelni a nyílás méretét, abban az esetben tudunk önnek ajánlatot küldeni. Mit is kell mérnie ahhoz, hogy árainkról tájékozódni tudjon?
 

Egyedi méretű falnyílás mérése egyszerűen

 
Két lehetősége van, mint általában mindenkinek. Egyik az, amikor is velünk szeretné a beltéri ajtóit kicseréltetni. Tájékoztató ajánlatkérést kell ekkor küldenie az ön által tippelt vagy mért nyílásra vonatkoztatva. Ez csak tájékoztatást szolgál és a végén mi felmérünk pontosan és ezen paraméterek mentén lesz majd az ajtója megrendelve.
 

Tájékoztató ajánlatkéréshez

Elegendő megírnia a képzeletbeli falnyílás szélességét és magasságát, valamint a falazat vastagságát. A tetsző modell nevét és ha van kedvenc üvege, azt is megírhatja, de ebben segítünk.

Egyedi méretű beltéri ajtó gyárthatósági méretei

 
CPL felületű ajtónál maradva két lehetősége van, ami az erezettséget jelenti. Van függőleges és van horizontális erezettséggel rendelkező belső ajtó.
 
Függőleges (Vertikális) erezettségű ajtó esetén a maximális nyílásméret, amire ajtót lehet gyártani az a 100*220/6-15 cm falnyílás méret.
 
Vízszintes (Horizontális) erezettségű ajtó esetén a maximális nyílásméret, amire ajtót lehet gyártani az a 100*210/6-15 cm falnyílás méret.
 
A fenti számok a következőket jelentik: szélesség*magasság/falvastagság.
A falvastagságról annyit kell tudni, hogy 6 cm és 15 cm között nincs felár. Felette van csupán falvastagsági felár, de ezt el is lehet kerülni.
 
Tehát egy 100*220 cm nyílásba kerülő ajtó ugyan annyi összegbe kerül, mint egy 90*210 cm vagy egy 73*206 cm nyílásba helyezhető ajtó. A falvastagság mondjuk mind a három esetben 6-15 cm-ig terjed.
 
Ha felkeltettük érdeklődését, kérjen tőlünk ajánlatot.
 
Cseke Zsolt
Pallasz Enteriőr